Márton András - indiegogo kampány

Szívgárda – szólóalbum

2020 Karácsonyára már a Libri és a Media Markt boltokba is megérkezett az album. Ha arra jársz, keresd az üzletekben, vagy rendeld meg online.

Rendeld meg online a Musicland áruházban!
A budapesti Musicland áruházban is kapható a CD. Figyelünk arra, hogy aki Karácsony előtt online rendeli meg, az még ünnepek előtt megkapja (érdemes telefonon egyeztetni a szállítás napját).

Spotify: https://spoti.fi/2SAx4OR
YouTube: https://bit.ly/2rp9gBO

“Nagyon eltérő stúdiókörülmények között és évtizedes különbséggel készültek a számok. Van, amire mindent egyedül játszottam fel a házi stúdiómban tizenévvel ezelőtt és az akkor véletlenül bekapcsolva hagyott sávok tetszettek meg, azok adják a dal furcsa ízét. Van torzított hangú gitárriffre épülő keményebb szám, adott inspirációt egy Led Zeppelin szám dobhangja, afrikai törzsi kórus, kései Lennon számban hallott hangszín, egy Ed Sheeran dalban hallott megoldás. Persze a végén minden más lett, ma már én is alig tudom megmondani, hol is vannak ezek nyomai.
A dalszövegek érzelmi lenyomatok, a mindennapokból elcsent foszlányokkal, a szövetbe beleolvadó, alig észrevehető képekkel a Beatlestől, Harry Potteren át sokak számára ismerős, mindennapos tapasztalatokig. (Remélem, elég talányosan fogalmaztam.)
Ez az egész lemezkészítés nekem nem olyan volt, hogy elmész valahová a dolgodra, megcsinálod és hazamész. Kavarog benned minden hónapokon át, míg a határidő be nem fejezteti veled.”

A közreműködők
Háry Péter, Mohai Tamás, Premecz Mátyás, Szekeres András, Laár András, Bornai Tibor, II. Lengyelfi Miklós, Kelemen Angelika, Péterffy Máté és a Csillag kórus

A dalok:
Csak alszom
Kérj bármit
Kalapácsember
Zumamma
Guard of Hearts (Szívgárda)

Hiányzó láncszem *
Szerelem az űrhajó **
Szép új másvilág ***
Madárijesztő ****
* a KFT “Higiénikus ember” albumáról,  ** a KFT “A bábu visszavág albumáról, ***  a KFT “Éljen a szerelem” albumáról, **** a KFT “Higiénikus ember” albumáról

Premier: Csak alszom – videoklip
A Csak alszom című dal az első, amelyet meghallgathattok. A videó a 3. Klipszemlén bejutott a döntőbe az elmúlt két év legjobbjai, 665 klipből, az 5 legjobb rendezés közé. A filmet Karsai Kata és Erdész Tamás rendezte, az operatőr ifj. Hámory Csaba volt.

Csak alszom videoklip